top of page

Artistbooking

Musikk til ditt neste arrangement? Gjennom Otta Lyd kan du booke ulike band og artister til ditt neste arrangement!

Get-Rhythm-1536x1024.jpeg
Get-Rhythm-1536x1024.jpeg
Get Rhythm

Get Rhythm ble startet opp i 2013, og dundret inn på musikkfestivalene i 2015. Siden har bandet fra Gausdal vært omtalt som en sensasjon og utviklet seg til å bli et av de mest etterspurte countrybandene i Norge. Get Rhythm er et ungt band med Johnny Cash-karakter og sound, med en fyldig baryton-stemme. Stilen spenner over et bredt spekter med elementer av country, rock and roll, blues og spirituals.

CQ full oppløsning.jpg

Country Queens

Country Queens Folk Band

Country Queens Folk Band har spilt sammen siden 2017, og har et bredt repertoar med både egenskrevne låter og coverlåter. På repertoaret finnes alt fra rolige countryballader til kjente slagere av Bruce Springsteen, Janis Joplin, Dolly Parton og Johnny Cash. Trioen eller "Queensa" skaper "hæla i taket"-stemning og imponerer med godt driv, saftige munnspillsoloer, groovy kontrabass og kraftige countrystemmer.

CQ full oppløsning.jpg
CQ full oppløsning.jpg

Musikk til ditt neste arrangement? Gjennom Otta lyd kan du booke ulike band og artister til ditt neste arrangement


Country Queen Folk Band har spilt samen siden 2017, og har et bredt
repertoar med både egneskrevne- og coverlåter. På repertoaret finnes alt fra rolige countryballader til kjente slagere av Bruce Springsteen, Janis
Joplin, Dolly Parton og Johnny Cash. Trioen eller "Queensa" skaper "hæla i taket"-stemning og imponerer med godt driv, saftige munnspillsoloer, groovy kontrabass og kraftige countrystemmer.

Get Rhythm ble startet opp i 2013, og dundret inn på musikkfestivalene i 2015. Siden har bandet fra Gausdal vært omtalt som en sensasjon og utviklet seg til å bli et av de mest etterspurte countrybandene i Norge.
Get Rhythm er et ungt band med Johnny Cash-karakter og sound, altså med en fyldig baryton-stemme, og stilen spenner over et vidt spekter med elementerav country, rock and roll, blues og spirituals

bottom of page